Grugnina

Välkommen till bloggen Grugnina! I denna blogg kommer man kunna läsa om lite allt möjligt, men med huvudpunkt mina djur, mina intressen och Encaustic art som påbörjas seanre.

1 December

Kategori: Allmänt

Igår hände det lite bus här hemma!
Den 1 December ska Grugnina på utställning, som träning innan Stora Stockholm. Det kommer att bli så spännande!

Milou kan sova han

Kategori: Allmänt

För några dagar sedan fick jag en fantastiskt rolig bild på Milou. Han är så söt när han sover för dels så snarkar han och sen reagerar han inte på om man går och prasslar med något, utan han ligger kvar där och sover.
 
Jag lät med kryckor och rullstol och telefon men han brydde sig inte.
 
 Milou kan sova hur som helst!

25 Oktober

Kategori: Allmänt

Har glömt att visa en bild.
Den 25 Oktober kom den första snön här(Den är inte kvar, försvann efter två dagar!) och jag försökte ta en bild på kryckorna vid dörren när Ikaros och Grugnina leker, men den blev sådär.
 
 Leffe (ena katten) förra året, eller om det var 2010. Mycket snö båda åren.

Ringträning bokad!

Kategori: Allmänt

Äntligen är en ringträning bokad för Grugnina! Om två veckor, vi får se hur det går med det eftersom man måste vara minst tre har jag för mig.
Men men, snart är det en av Nordens störta utställningar! Stockholm hundmässa!
Det kommer bli helt underbart!  Grugnina ska ställas ut och stå i Taxmontern, Ikaros ska också stå i Taxmontern på Söndagen. Lördag vet vi inte än eftersom Grugnina ska ställas ut då och vi kommer vara så nervösa.
 
Grugnina och Ikaros är även på diet just nu, och med det menar jag att Grugnina har slutat med valpfodret och Ikaros... han är bara som broderligt stöd.
Milou, han är inte på diet! Han ska vara hemma hela helgen och bara vara, slippa småhundarna!
 
 Grugnina ca. 10 veckor!
 25 Oktober, med klänningen hon fick.
Kan tillägga att klänningen inte är värre än en "overall" för en hund på vintern! Den sitter inte åt och kjolen är helt lös under, sitter bara fast på överdelen. Bilder kommer senare!
 

Tillbaka efter lång "vila"

Kategori: Allmänt

Ja,
Eftersom jag har opererat mitt ben och bara legat hemma i sängen kan man väl säga att jag inte har haft något att varken skriva om eller liknande.
Har även inte kunnat ta några bilder på Grugnina eller de andra då kameran har varit urladdad. Men nu har jag börjat gå försiktigt hos sjukgymnasten och förväntas kunna gå så snart som möjligt.
Även skolstudierna har kommit igång, så nu går allt fort!
 
Måste tillägga att Ikaros har fyllt 2 år!
 
 Grugnina kan sova på alla sätt!